some image

Onderwijs & Apps

De onderwijs apps van Mobilessence

Doordachte en functionele apps voor basis, voortgezet en hoger onderwijs. Denk aan: open dagen, communicatie met scholieren/studenten en/of ouders of het studieaanbod.

Mobiele apps zijn nu al niet meer weg te denken uit het media-landschap. 52% Nederlanders heeft nu al een telefoon waarop hij/zij apps gebruikt. Met Mobilessence heeft u nu een geweldige kans om dit nieuwe medium ook voor uw school of instituut in te zetten.

 “Standaard apps op maat”

We geloven niet in het wiel voor elke app opnieuw uitvinden. Wij hebben inmiddels diverse apps ontworpen speciaal voor onderwijsinstanties. De functionaliteiten van deze apps zijn voor iedereen hetzelfde, beproefd en afgestemd door en op het onderwijs. Het uiterlijk van de app is echter per school naar eigen inzicht in te vullen.

De belangrijkste voordelen voor u?

Met een Mobilessence app krijgt u een zeer betaalbare app met bewezen functionaliteiten/resultaten. U krijgt daarnaast altijd 2 apps – namelijk eentje voor Android en voor de iPhone! En het kan snel - binnen 2 weken kunt u al een app via iTunes app store en Google Play ter beschikking stellen.

Welke soorten apps zijn er?

 • Open dagen

  Realiseer heel makkelijk en betaalbaar een eigen open dag app – een handig, waardevol en ‘modern’ communicatiemiddel met al uw potentiële studenten/scholieren.

  Lees Meer
 • Communicatie

  Deze app is voor alle soorten onderwijs dé communicatietool met scholieren/studenten en/of ouders. Alle mededelingen en nieuwtjes (eventueel als push-bericht) verschijnen rechtstreeks in de app. Per groep, per opleiding en/of faculteit – alles is ingedeeld zoals u dat wenst. Ideaal dus ook voor roosterwijzigingen en alle andere last-minute communicatie.

  Lees Meer
 • Evenementen

  De evenementen app is gebaseerd op onze beproefde festival app. Ideaal voor het programma van een specifieke dag of hele week met alle programmaonderdelen, activiteiten en locaties. Ook hier kan de bezoeker zijn eigen programma samenstellen.

  Lees Meer
 • Studie aanbod

  De studie-aanbod app biedt natuurlijk een compleet overzicht van alle opleidingen. U kunt doorverwijzing naar relevante webpagina's of formulieren. Al uw contactgegevens zijn prominent weergegeven zodat contact snel gezocht kan worden. De app wordt momenteel vooral ingezet voor specifieke markten, zoals Internationale studies of Duitsland

  Lees Meer