Congressen en Apps

Bied uw bezoekers direct inzicht in het programma, met achtergrondinformatie omtrent de onderwerpen en de sprekers. Ook de locaties en overige praktische informatie heeft een plek binnen de app.

De waarde van de congres app.

‘Een interactief, bereikbaar en actueel programmaboekje’. Congres Magazine voor Congres en Event professionals heeft een artikel gepubliceerd over onze oplossing voor congressen en conferenties.

Mobiele applicaties maken ons leven leuker en makkelijker. We gebruiken ze massaal en voor de meest uiteenlopende zaken: van geld overmaken tot spelletjes spelen en het onderhouden van onze sociale contacten. Wij zijn vertrouwd met apps en dragen onze smartphone altijd bij ons. Waarom daar dan geen gebruik van maken voor uw congres? De voordelen zijn legio. Toch worden er nog maar weinig congressen ondersteund met een app. Volgens Bart Buijze, appontwikkelaar bij Mobilessence, is dat een kwestie van ervaren. Door één keer een congres app te proberen, ondervinden congresorganisatoren zelf de toegevoegde waarde. Daar is hij van overtuigd.


Maar wat is die toegevoegde waarde dan precies? Dat zit hem vooral in de totstandkoming van een korte communicatielijn met de bezoeker, aldus Buijze. ‘Je verovert een plekje op de desktop van een telefoon. Het voorziet de congresorganisator van een eigen communicatielijntje met de congresbezoeker die hij voor, tijdens, maar ook na het congres in stand kan houden en gebruiken. Dat biedt veel meer mogelijkheden dan de standaard communicatie zoals die nu verloopt.’

Lees hier het volledige artikel in het Concgres Magazine


 

Een interactief, bereikbaar en actueel programmaboekje

Meer weten over de congressen app?