Wat krijgt U?

 • some image
 • some image
 • some image
 • some image
 • some image
 • Complete apps in eigen look & feel

  We geloven niet in het wiel voor elke app opnieuw uitvinden. Met onze speciaal voor uw branche ontworpen apps, krijgt u voldoende mogelijkheden om het ‘eigen’ te maken en om onderdelen naar eigen inzicht in te vullen.

 • 100% native iPhone en Android app

  Met onze 'echte' native apps krijgt u een rechtstreeks lijntje met de telefoon - krijgt de gebruiker uw icoon op zijn telefoon en een snelle app. Met pushberichten kunt u de gebruikers rechtstreeks benaderen.

 • Makkelijk te gebruiken content management systeem

  Alle apps staan direct in verbinding met de data in het achterliggende CMS. Wijzigingen, toevoegingen, laatste nieuwtjes e.d. worden dus gelijk doorgezet en verwerkt in de apps.

 • Uitgebreide statistieken

  U wilt uiteraard weten hoevaak uw apps worden gebruikt en welke onderdelen populair zijn. Bij onze apps krijgt u uitgebreide Google Analytics statistieken voor alle soorten analyses.

 • Binnen 2 weken in de store

  Zodra vervolgens uw huisstijl-elementen in de app zijn verwerkt kunt u met de eerste echte versies van de apps gaan testen, waarna de app door ons aan de Apple Store en Google Play aangeboden. Zo kunt u binnen enkele weken 2 eigen apps hebben!

Een Mobilessence app, wat betekent dat?

Met Mobilessence heeft u snel de best app die er verkrijgbaar is voor uw branche. Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren is verwerkt in onze toepassing. Zo is iedere app native, is de content altijd aanpasbaar en zijn alle beschikbare componenten door ontwikkeld.

Standaard App als Maatwerk

Wij geloven niet in het wiel voor elke app opnieuw uitvinden. Met onze speciaal voor uw branche ontworpen apps, besparen we u de kosten voor een maatwerk app terwijl u de beschikking heeft over speciaal voor en door uw brance goed uitgedachte en beproefde functionaliteiten. En dat, terwijl nergens uit blijkt dat het hier een standaard app betreft en uw bezoeker in één oogopslag ziet hij uw app gebruikt.

Onze apps worden al jaren ingezet op de grootste festivals van Europa, open dagen voor hogescholen en universiteiten en restaurants. 


100% native iPhone en Android app

Er is wel degelijk een verschil tussen een 'echte' app of gewoon een mobiele versie van de website. Met onze 'echte' native apps krijgt u een rechtstreeks lijntje met de telefoon - krijgt de gebruiker uw icoon op zijn telefoon en zijn de gebruikers ook via pushberichten te benaderen. Daarnaast zijn native apps veel sneller en werken ze ook als er een keer geen internet verbinding is.

Met de aanschaf van de Mobilessence app krijgt u trouwens een app (of eigenlijk twee) die zowel op Android als iPhone werkt.

Content Management Systeem

Bij websites is het gebruikelijk dat u middels een Content Management Systeem (CMS) veel content zelf kunt wijzigen en bijhouden. Bij de apps via Mobilessence kunt u dat ook! Alle apps staan direct in verbinding met de data in het CMS. Wijzigingen, toevoegingen, laatste nieuwtjes e.d. worden dus onmiddelijk doorgestuurd naar alle gebruikers.

Uiteraard is het Mobilessence CMS enorm gebruiksvriendelijk.

Push-Notificaties versturen vanuit het cms

Met ons  content management systeem kunt u push-notificaties  versturen naar iedereen die de app heeft geinstalleerd. Heeft u belangrijke of dringende mededelingen voor uw gebruikers? Dan is dit de manier om ze te verspreiden! 

Uitgebreide Statistieken

Meten is weten. Dat is voor iedere organisator en marketier een gegeven. Onze apps hebben volledige intgratie met Google Analytics, zodat u niets hoeft te missen van het gebruikgedrag, bezoektijd en aantallen van uw bezoekers.

Hoe werkt het?

Ons platform is helemaal op een snelle en pragmatische realisatie ingericht. Binnen twee werkdagen (vaak zelfs nog dezelfde dag) bestelling van uw app krijgt u toegang tot het CMS / onderhoudssysteem. Hier voert u alle inhoud van de app zelf in – en kunt u de informatie vanaf dat moment zelf beheren. 

Zodra vervolgens uw huisstijl-elementen in de app zijn verwerkt kunt u met de eerste echte versies van de apps gaan testen. Daarna wordt de app door ons aan de Apple Store en Android Market aangeboden. Zo kunt u binnen enkele weken een app voor zowel Android al iPhone hebben!


Binnen 2 weken uw apps in de stores!

Snel uw eigen app ?

 • 1 U bestelt en levert de grafische elementen aan
 • 2 Wij configuren het CMS en de app
 • 3 U vult de inhoud
 • 4 U test de apps
 • 5 Wij zetten de apps live